TISMOOI / Over ons

#HETISZOVER

Het stukje hieronder schreven we in december 2018. Wat is er al weer veel gebeurd sindsdien. Heerlijk om de winkel nu echt open te hebben en elke keer weer te genieten van mooie spullen en leuke klanten! Kom je ook een keer langs? Gezellig!


In een grote bus kriskras door het land. Op zoek naar mooie items voor de winkel. Op een mooi plekje onderweg even stoppen voor een lekkere pichnick. Dit nieuwe avontuur heeft al veel gezelligheid opgeleverd! Maar nu zien we er vooral naar uit om écht te gaan beginnen. Op 1 januari 2019 krijgen we de sleutel en op 2 maart hopen we jou welkom te heten bij de opening van een splinter- nieuwe tweedehandswinkel in ‘t Harde: TISMOOI! (lees hier waarom deze naam).

Wijnand en Elise

Wij zijn Wijnand en Elise Voogdt. 18 jaar geleden verklaarden we elkaar de liefde en sindsdien reizen* we samen door het leven. We hebben drie geweldige kinderen: Joas, Evan en Mirre. We wonen sinds twee jaar (weer) in ‘t Harde. Elise werkt als persoonlijk begeleider in de zorg en Wijnand runt zijn eigen creatieve onderneming. Én we gaan een winkel beginnen 🙂

Tweedehandswinkel

Het wordt een tweedehandswinkel met vier verschillende onderdelen: kinderkleding, kringloop, vintage en verse koffie. Gevestigd in het pand waar nu nog een paar dagen de Spring Store te vinden is (die gelukkig ook in ‘t Harde blijft, maar verhuist naar het oude Etos-pand aan de overkant van de Eperweg).

PS: lees hier meer over het goede doel waaraan we als winkel een bijdrage willen leveren.

* Op onze trouwkaart stond: A lifetime journey together. Onze voorliefde voor vintage was op die trouwkaart trouwens ook al goed te zien 🙂