Kidswear bij TISMOOI / Spelregels voor het inbrengen van kleding

#TISVOORKIDS

Welke kleding kun je via ons te koop aanbieden?

Merkkleding voor baby’s, kinderen en tieners van maat 56 tot en met maat S.
Om de merkkleding goed te kunnen verkopen is het belangrijk dat het fris, schoon, gestreken, eigentijds en in goede conditie is.

Onder maat 86 nemen we alleen merkkleding in en max 15 stuks per klant per seizoen.

Wat verstaan we onder:

> Merkkleding?
Dat is kleding uit een kledinglijn, die via verschillende soorten winkels verkocht wordt. Om een indruk te geven welke merken in TISMOOI hangen hebben we onderstaande lijst voor je gemaakt: Molo, Vingino, Indian Blue Jeans, Retour, Wild, Scotch R’ belle, Claesens’s, Quapi, Like Flo, Moscow, Le Big, JBC België, Z8, The future is ours, Shiwi, Monta, Bengh, Tommy Hilfinger, Antony Morato, Dutch Dream Denim, Bellerose, Filou & Friends, Geisha, Beebielove, Gymp, Tumble ‘N Dry, Gabbiano, Name-it, Someone, Bomba, Brian + Nephew, Funky XS, Noppies, NoNo, Ninni Vi, Mim-Pi, Le Chic, Levi’s, Lyle and Scott, Rumbl! en Scotch & Soda. Sommige kleding van ketens als H&M, Hema, Ter Stal, Zara en WE kunnen bij ons in de winkel hangen. Hierin zullen we als winkel een keuze maken.

> Fris en schoon?
Je kunt bij ons kleding inbrengen die gewassen, gestreken, zonder vlekken en reukloos is.

> Eigentijds
Wij bieden graag jouw favoriete merkkleding te koop aan, die past bij het seizoen en bij het modebeeld. Kleding tot 3 jaar oud kan via ons verkocht worden.

Conditie
Detail is belangrijk. Als er een knoopje mist, een naadje openligt of een rits defect is dan kunnen we het item helaas niet in de winkel hangen.

Wat bieden wij jou?

 • 40% van de opbrengst is voor jou.
 • Wij doen het werk voor jou om je nog mooie merkkleding zo goed mogelijk te verkopen (zo hoef jij geen tijd te besteden aan correspondentie, verzenden, je items online zichtbaar maken en betaling van BTW).
 • Minstens 6 weken is jouw kleding zichtbaar te koop bij TISMOOI.
 • Als dank voor jouw inbreng ontvang je een gratis kopje koffie of thee in onze stijlvolle koffiehoek.
 • Een spaarpotje wat je (boven de 10 euro) gestort krijgt op je bankrekening aan het einde van het seizoen. Bedragen onder de 10 euro kunnen contant uitbetaald worden in de winkel.
 • Een speelplek voor de kids.
 • Blije medemensen, die verder kunnen gaan met jouw nog mooie merkkleding.
 • Een manier om samen te consuminderen, door kleding een tweede kans te geven.
 • Echte blikvangers krijgen extra aandacht geven via Marktplaats, Facebook en Instagram.

Wij bieden graag de beste kwaliteit. Hoe doen we dat?

 • We gaan zorgvuldig om met de kleding die jij inbrengt.
 • Wij selecteren de kleding en hangen deze in TISMOOI voor een door ons bepaalde passende prijs.
 • De merkkleding hangt minstens 6 weken in de winkel.
 • Als er kleding bij is die niet past in onze winkel, sturen we je een mail met daarin de vraag en een termijn om de kleding op te komen halen.
 • Wanneer je kleding inbrengt, vragen wij je adres, telefoonnummer en mailadres waarop je te bereiken bent en je rekeningnummer, waar we het geld naartoe over kunnen maken. Daarnaast hebben we een paar spelregels op papier gezet over de verkoop van de kleding. We vragen je dit te tekenen als je het eens bent met de spelregels.
  Aan het einde van het seizoen ontvang je een mail met daarin de data wanneer de overgebleven kleding voor je klaarligt om opgehaald te worden en wanneer je het geld gestort krijgt.
 • Om orde in de winkel te houden, doneren we de kleding die niet binnen de aangegeven termijn is opgehaald aan een goed doel.

Wat we nog willen noemen: Ondanks dat we met de grootst mogelijke zorg omgaan met jouw kleding, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld bij vermissing of een gebrek.

Wanneer kun je kleding inbrengen?

Vanaf 28 juni kun je herfsten winterkleding merkkleding zonder afspraak bij ons inbrengen. Vanaf 27 augustus kun je voor de inbreng een afspraak maken.

Bel of mail Elise (06-8143 0157 / info@tismooi.nl). Dan spreken we samen af wanneer de spullen gebracht kunnen worden (of eventueel gehaald).

Elise Voogdt
06-8143 0157

info@tismooi.nl

PS: lees hier meer over het goede doel waaraan we als winkel een bijdrage willen leveren.