Nieuwe schatten!

Wat een plezier en voldoening geeft het als ik langs de kraampjes en kleedjes loop met daarop heel veel verschillende kleding en spullen. Items die nog mooi en goed zijn en te koop worden aangeboden. Spullen die er klaar voor zijn om naar een nieuwe eigenaar te gaan. Omdat de kinderen eruit zijn gegroeid. Of omdat ze toe zijn aan ander speelgoed. Of omdat iemand zijn huis opnieuw gestyled heeft. Van alles is er maar één op de kraam. Dat maakt het kiezen wel zo makkelijk. De prijs is vaak om blij van te worden en geen drempel om het item mee te nemen naar mijn leven. Thuisgekomen stal ik alles uit en ben ik blij over de nieuwe schatten die nu een tijdje in mijn leven mee mogen doen.

Zo heb ik vele aankopen gedaan en daar veel plezier aan beleefd. Nu doet de kans zich voor om zelf een plek te creëren waar mensen hun nog mooie kleding of spullen aan kunnen bieden, zodat een ander er met plezier mee verder kan gaan. Ik vind het leuk om een podium te geven aan oude spullen die een verhaal met zich meedragen. En die het nog waard genoeg zijn om een tweede leven te leiden. Met veel plezier maak ik nu mijn werk van wat eerst mijn hobby was. Welkom om een kijkje te nemen (vanaf zaterdag 2 maart)!

Dit ga ik niet alleen doen. Als er iets is waar Wijnand en ik samen plezier aan beleven, dan is dat de schoonheid van vintage items. Toen we twee jaar geleden ons nieuwe huisje in konden richten, was dat onze kans om flink wat vintage in huis te halen. We genieten van oude, doorleefde, maar nog mooie spullen met een verhaal. Wijnand is een man vol ideeën. Al 10 jaar runt hij een eigen bedrijf waar hij handen en voeten geeft aan ideeën die op komen borrelen. Samen maken we nu een nieuwe stap, naar een groter pand, waar mogelijkheden zijn om nog meer ideeën een plek te geven.

Bij het opruimen van het pand waar Wijnand tot voor kort kantoor hield, vonden we heel wat oude kladblaadjes met daarop ingrediënten van onze huidige plannen. Leuk om te zien dat zo’n idee niet van vandaag of gisteren is, maar voortkomt uit de broedplaats van de afgelopen jaren. We zijn heel blij met meer ruimte.

We hopen een plek te kunnen maken waar je graag even rond komt neuzen en waar je blij wordt van wat je ziet. Een plek vol blikvangers en blijmakers. Een plek waar je jouw nog mooie spullen door kunt geven en een tweede kans kunt bieden. Een plek waar je kunt snuffelen, je blik kunt laten vangen door dat ene mooie item en waar je kunt genieten van een goede bak koffie met wat lekkers erbij.

Bijna is het zover, vanaf zaterdag 2 maart gaan we open. We hopen je er dan gauw een keer te mogen verwelkomen. Tot die tijd proberen we al regelmatig te bloggen, facebooken en instagrammen over onze vorderingen en belevenissen. Leuk als je ons volgt!

Goeds! Elise

www.facebook.com/tis.mooi
www.instagram.com/tismooiomtedelen


PS: Ben je nieuwsgierig naar meer? Lees dan hier het idee achter onze naam TISMOOI. En hier hoe je kleding of andere spullen in kunt brengen. Of hier aan welk goede doel we hopen te kunnen bijdragen.