Kringloop van TISMOOI

#TISWEERNIEUW

Kringloopwinkels zijn bijzondere plekken. Al die spullen die al een heel leven achter de rug hebben! Waar zou deze klok gehangen hebben? En deze camera, wat heeft die allemaal gezien? Hé, dat fietsje, dat had ik vroeger ook. Een kringloop is een soort museum zonder poeha. Waar je niet stilletjes en deftig hoeft te doen, maar waar je gewoon voor een prikkie meeneemt wat je nog goed kunt gebruiken.

Joepie, ‘t Harde heeft nu ook een kringloop!

Leuke en goede spullen

Dit onderdeel van TISMOOI vind je in de ruimte achterin het pand. Grote kasten, bedden en bureaus zul je er niet vinden. Daar hebben we net te weinig ruimte voor. Maar wel heel veel andere leuke en goede spullen binnen de thema’s: keuken, sport & spel, boeken, werken, klussen en wonen.

Inname van spullen

Heb je goede spullen die je zelf niet meer gebruikt, waarvan je denkt: iemand anders zou hier nog best wat aan hebben? Dan vinden we het erg leuk als je deze spullen bij onze kringloop inlevert. We hanteren hiervoor een paar eenvoudige criteria:

  • Is het nog heel?
  • Is het schoon?
  • Is het niet groter dan 1 bij 1 bij 1 meter*?

Dan nemen we de spullen gráág in ontvangst. Spullen kunnen altijd gebracht worden op zaterdag tussen 11 en 14 uur. We kunnen ook een ander tijdstip afspreken. Stuur ons een mailtje (info@tismooi.nl) met een foto van de spullen. We beoordelen dan per mail even de geschiktheid en spreken samen af  wanneer de spullen gebracht kunnen worden (of eventueel gehaald).

• Soms kan hier van afgeweken worden. Denk bijvoorbeeld aan een bezem of een oude gitaar. Die zijn beide iets hoger dan 1 meter. Het gaat er bij dit criterium vooral om dat we geen massieve, grote objecten in de winkel kwijt kunnen.

PS: lees hier meer over het goede doel waaraan we als winkel een bijdrage willen leveren.