Kidswear bij TISMOOI

#TISVOORKIDS

In onze kinderkledingwinkel, bij jou om de hoek., vind je volop tweedehands merkkleding. Niet omdat we die merkjes nou zo belangrijk vinden, maar wél omdat het vaak echt leuke kleren zijn. Bovendien is de kwaliteit over het algemeen erg goed, zodat het bij uitstek geschikt is voor een tweede leven. En dat ook nog voor een fijne prijs. Je kunt bij ons terecht om mooie kleren voor je kids te vinden én om kleding bij ons in te brengen, zodat wij die voor je kunnen verkopen.

Voelen, zien en spelen

Alles gaat in golfbewegingen. De ene trend komt en de andere gaat. We ontwikkelen met elkaar, soms bewust en soms onbewust. Online kopen is een golf die ons massaal mee heeft genomen. Het is makkelijk, snel, op je eigen tijd, op afstand … ideaal. Wat ik nu proef is dat we merken dat we als mensen ook behoefte hebben aan beleving en contact.

Kleding kopen in een echte winkel, daar hebben steeds meer mensen weer zin in. Want daar kun je de kleding voelen. De echte kleur van het item kun je zien. Je kunt spelen met kleding door verschillende combinaties te maken. Je zintuigen kunnen weer ingezet worden om mee te beslissen in je aankoop. Daarnaast is het fijn dat je de kleding kunt passen. Dat er contact is tussen mensen, er advies kan zijn naar behoefte, dat iemand even samen met je in de spiegel kijkt, als jij dat wilt. In onze winkel kan dat allemaal.

Terwijl het ene kind met mama tussen de kleding snuffelt om iets leuks uit te zoeken, kunnen anderen kinderen zich vermaken in onze speelhoek. Is er hoge nood, dan kan je kindje bij ons naar het toilet. En is er ook nog lekkere trek dan kun je ook bij ons terecht voor een warme kop koffie of thee, een fris glas drinken en wat lekkers.

Kortom: kom, kijk, snuffel en geniet!

Welke kleding vind je bij ons?

Welke kleding vind je bij ons in de winkel? Wij verkopen tweedehands merk kinderkleding voor baby’s, kinderen en tieners van maat 56 tot en met maat S. Om een indruk te geven welke merken in TISMOOI hangen hebben we onderstaande lijst gemaakt:

Molo, Vingino, Indian Blue Jeans, Retour, Wild, Scotch R’ belle, Claesens’s, Quapi, Like Flo, Moscow, Le Big, JBC België, Z8, The future is ours, Shiwi, Monta, Bengh, Tommy Hilfinger, Antony Morato, Dutch Dream Denim, Bellerose, Filou & Friends, Geisha, Beebielove, Gymp, Tumble ‘N Dry, Gabbiano, Name-it, Someone, Bomba, Brian + Nephew, Funky XS, Noppies, NoNo, Ninni Vi, Mim-Pi, Le Chic, Levi’s, Lyle and Scott, Rumbl! en Scotch & Soda.

Kleding inbrengen

Hoe komt de kleding bij ons in de winkel? Om nog mooie merk kinderkleding een tweede kans te geven en duurzaamheid te faciliteren, kun jij merk kinderkleding bij ons inbrengen. Voor het inbrengen en de conditie van de kleding hebben we spelregels opgesteld. Die kun je hier lezen.

In het kort hebben we de volgende richtlijnen voor kleding die in de winkel hangt:

 • Merk kinderkleding
 • Van maat 56 – maat S
 • Fris, schoon en gestreken
 • De kleding is recent en past in het modebeeld
 • Het is in goede conditie

Door kleding in te brengen, ontvang jij:

 • 40% van de opbrengst van jouw verkochte kleding.
 • Een platform waarop minstens 6 weken jouw kleding ten toon wordt gesteld aan heel veel kopers.
 • Een stuk gemak omdat wij het werk voor je doen om jouw kleding zo goed mogelijk te verkopen.
 • Een gratis kopje koffie of thee met wat lekkers.
 • Bij inbreng van 20 of meer verkoopbare items ontvang jij 10% op jouw eerst volgende aankoop in de hele TISMOOI-winkel.
 • Nog meer attentiewaarde voor echte blikvangers via onze social mediakanalen.
 • Blije medemensen die weer verder gaan met jouw nog mooie merk kleding.
 • Een waardevolle bijdrage aan consuminderen en duurzaamheid, om samen zuinig te zijn op onze mooie wereld.

We zien er naar uit om ook jouw kinderkleding in onze winkel te mogen verkopen. Lijkt dit jou ook leuk? Lees hier nog even hoe het werkt en neem gauw contact op met Elise Voogdt (06 8143 0157 / info@tismooi.nl).

PS: lees hier meer over het goede doel waaraan we als winkel een bijdrage willen leveren.