Het goede doel van TISMOOI

#ONMISSION

Al 10 jaar runt Wijnand zijn eigen creatieve onderneming. Een belangrijk onderdeel van dit bedrijf is de website Jobfish.nl, een landelijke vacaturebank waar christen werkgevers en werkzoekenden elkaar kunnen vinden. Binnenkort gaat Jobfish van start met een nieuw platform: OnMission.nl.

Meeleven

Het is onze wens om met dit platform een aantal Nederlandse zendingswerkers over de hele wereld op de voet te volgen. Zodat veel Nederlanders met hen mee kunnen leven én door hen geïnspireerd zullen worden. Ook is OnMission bedoeld om nieuwe zendingswerkers te werven. Een groot aantal zendingsorganisaties plaatst vacatures op de site.

Bijdragen

Om OnMission een succes te kunnen maken, is het platform afhankelijk van bijdragen van ondernemers. Met Jobfish kunnen we al een mooie bijdrage leveren. Met TISMOOI hopen we dat binnenkort ook te kunnen doen. TISMOOI moet natuurlijk eerst uit de kosten komen (huur, loonkosten, onkosten, etc.). Maar we hopen op meer. Want als we straks winst maken, gebruiken we dat om mee te bouwen aan OnMission!

Meer over OnMission vind je hier…